Initiatiedagen padel

Banner_padel1

Padel, het is de snelst groeiende sport ter wereld. Maar wat is “Padel” nu juist? En is het iets voor jou? Padel is een mix tussen tennis en squash en je speelt het altijd 2 tegen 2.

In tegenstelling tot andere racketsporten is padel zeer toegankelijk. Van absolute beginner tot doorwinterde sporter, van jong tot oud, iedereen kan, na een korte initiatie, starten met deze leuke, uitdagende sport.

290 Mensen hebben ingeschreven voor een gratis initiatie en zijn gecontacteerd per mail. Mocht je nog vragen hebben, gelieve dan een mail te sturen naar padelinitiatie@denethe.be.

Padelrackets en ballen worden door de club gratis ter beschikking gesteld. Het enige wat jij moet voorzien is een dosis goede moed, sportieve kledij en tennis-, padel- of loopschoenen.

Tot snel,
Padel De Nethe

Reserveer gratis een terrein en kom het zelf uitproberen

Als je een gratis initiatie hebt gevolgd of je hebt al ervaring met padel, dan kan je tot en met 30 juni 2021 gratis blijven padellen op onze club. Via onderstaande knop kan je een terrein reserveren op de website van Tennis Vlaanderen. Indien je nog nooit lid bent geweest bij Tennis Vlaanderen, dan kan je een ‘Account als niet-lid aanmaken’. Wanneer je ingelogd bent, kan je via onze club op de ‘reserveer een terrein’ pagina een terrein reserveren op de vrije momenten.

Let op : je kan slechts 1 reservatie per keer doen.

Vanaf 25 mei meer info over hoe een padel terrein te reserveren !

padel-800x500